Programul care vă recompensează

cu adevărat

Dine and Wine by JW Marriott® este un program de fidelitate high-class, special conceput pentru a satisface cele mai exigente standarde ale celor mai importanți oaspeți.

Programul nostru de beneficii are o particularitate:

Recompensează fidelitatea!

Nu trebuie decât să vizitați restaurantele și cafenelele noastre, să vă bucurați de momentele unice petrecute alături de cei dragi și să profitați de promoțiile și evenimentele special concepute pentru dumneavoastră.

O experiență memorabilă si servicii de cea mai înaltă calitate

Pe lângă lista de beneficii și discounturi atractive, calitatea de membru al clubului nostru de pasionați vă aduce un alt privilegiu important: promisiunea noastra sinceră de a vă oferi o experiență remarcabilă și serviciile de calitate înaltă cu care v-am obișnuit, din momentul în care ne treceți pragul și până la momentul în care ne luăm la revedere.

Deveniți parte al celui mai exclusivist club local

Ca membru al programului “Dine and Wine by JW Marriott®”, veți face parte din cel mai exclusivist club local. Clubul nostru va reuni cunoscători de vinuri, pasionați de preparate gourmet și adepți ai bunului gust. Astfel, veți avea posibilitatea de a cunoaște persoane care împărtășesc aceleași pasiuni ca și dumneavoastră și de a vă dezvolta rețeaua de parteneri.

Aveți o slăbiciune pentru gustul rafinat și ofertele personalizate?

Veniți alături de noi!

vedeți Planul de membri