Passionate about first class cuisine?

Bine ai venit în clubul nostru exclusivist!

Noi suntem de părere că delectarea absolută nu ar trebui să fie un privilegiu, ci un pol după care să ne ghidăm viețile. De aceea, misiunea noastră este să vă aducem mai aproape de spiritul boem prin intermediul unui service impecabil și a selecțiilor de preparate culinare deosebite și băuturi magnifice.  

Dine and Wine by JW Marriott®

Aduce laolaltă cele mai bune preparate din bucătăriile de top bucureștene și cele mai irezistibile băuturi. Un amalgam de savoare elegantă, delicii inedite și plăcere absolută menit să trezească simțurile și să vă convingă să vă întoarceți, iar și iar, pentru mai mult.  

vedeți Despre

Restaurantele noastre

Colecția noastră de restaurante include JW Steakhouse, Cucina - The Italian kitchen, Champions Sports Bar, The Garden, Vienna Lounge și Pavilion Lounge. De aceea, suntem convinși că JW Marriott Bucharest Grand Hotel este locația perfectă, oricând simțiți nevoia de a vă răsfăța și de a savura momentele de relaxare de pe parcursul zilei.

vedeți Restaurante

Doamnelor și domnilor, suntem onorați să vă prezentăm noul program de fidelitate și ne face o deosebită plăcere să vă invităm în clubul

“Dine and Wine by JW Marriott”!

vedeți Planul de membri